Vision Consort bv
Luchthavenweg 81 234
5657 EA Eindhoven
The Netherlands
Telefoon: +31 (0)40 2525292
Telefax: +31 (0)40 2572195
Email: info@visionconsort.nl
Web: www.visionconsort.nl

Navigatie

 

Onszelf Verbeteren

    Veranderings- en verbetermanagement is niet iets wat we alleen bij onze klanten tegenkomen, maar ook bij Vision Consort zelf. We moeten blijven groeien en verbeteren om aantrekkelijk te blijven voor onze klanten.

    Om onze kennis op peil te houden nemen we deel aan en geven lezingen bij conferenties en plenaire sessies op bijvoorbeeld de Embedded Systems Conference of de European SEPG.

    Tevens voeren we eigen onderzoek uit in gebieden die raken aan of dieper ingaan op ons vakgebied. Hiertoe geven we minimaal 1 keer per jaar een stagiair de ruimte voor zijn afstudeeronderzoek. Onze medewerkers krijgen ruimte om zichzelf te ontplooien op een manier die het beste bij hen past, door het volgen van een training of het uitvoeren van een studie project. Twee wekelijks komen de medewerkers bij elkaar voor kennisuitwisseling. Naast de dagelijkse gang van zaken binnen Vision Consort, worden pijnpunten en succesfactoren bij klanten besproken en ervaringen uitgewisseld. Er is altijd ruimte voor verbetering!