Vision Consort bv
Luchthavenweg 81 234
5657 EA Eindhoven
The Netherlands
Telefoon: +31 (0)40 2525292
Telefax: +31 (0)40 2572195
Email: info@visionconsort.nl
Web: www.visionconsort.nl

Navigatie

 

Proces verbetering

    Een proces is een reeks stappen die men onderneemt om een bepaald doel te behalen. Proces is wat mensen doen, gebruik makend van procedures, methodes en instrumenten, om ruw materiaal (inputs) te transformeren naar een product (output).

    De consultants van Vision Consort zorgen ervoor dat processen inzichtelijk gemaakt, gedefinieerd en geoptimaliseerd worden. Samen met de klant wordt de huidige procesgang in kaart gebracht en worden gebieden ter verbetering ge´dentificeerd. Vervolgens wordt een realistisch plan ontwikkeld ter verbetering van management, primaire en ondersteunende processen.

    Onze referentie basis voor proces modellering bevat onder andere SPICE, ITIL, ISO 15504, CMM, CMMI, ISO 9000-2000, IEEE. Vision Consort heeft deze referentie modellen al vertaald in verschillende sectoren. Het aanpassen en toespitsen van de processen op de organisatie zal de effectiviteit en efficiency enorm verhogen. Naast bestaande modellen ontwikkelt Vision Consort samen met haar klanten ook eigen modellen. Voor het bereiken van CMM level 3 in een SW ontwikkelomgeving hebben we in samenwerking met onze klant bijvoorbeeld het SMILEY model ontwikkeld, gebaseerd op ISO en IEEE standaarden.